Arka Sokaklar’da 18 yıl aradan sonra büyük ayrılık! Projeden çekildi, yerine gelen ise...

Önümüzdeki sezon için D Media tarafından üstlenilecek olan Arka Sokaklar projesinin 19. sezonunda büyük bir değişim yaşandı. Projenin uzun yıllar boyunca yönetmenliğini üstlenen Orhan Oğuz, 18 yıl aradan sonra projeden ayrıldı.

Arka Sokaklar’da 18 yıl aradan sonra büyük ayrılık! Projeden çekildi, yerine gelen ise...
Arka Sokaklar’da 18 yıl aradan sonra büyük ayrılık! Projeden çekildi, yerine gelen ise...
GİRİŞ 19.07.2024 11:40 GÜNCELLEME 19.07.2024 11:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türker İnanoğlu'nun imzasıyla 17 yıl boyunca ekranda kalarak tarihe geçen uzun soluklu dizilerden biri olarak nitelendiriliyor. Geçtiğimiz yıl D Media tarafından devralınan dizi, Nisan ayında aramızdan ayrılan duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun mirasıyla yaşamaya devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kör Nokta’ya dev transfer! Hızır Ali’ydi, Kerem olacakEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Kör Nokta’ya dev transfer! Hızır Ali’ydi, Kerem olacak

Önümüzdeki sezon için ise D Media'nın üstleneceği 19. sezonunda önemli bir değişim yaşandı. Projenin uzun yıllar boyunca yönetmenliğini üstlenen Orhan Oğuz, geçirdiği 18 yılın ardından projeden resmen ayrıldı.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra söz konusu projenin yeni yönetmeni ise merakla bekleniyordu. Kulislerden sızan bilgilere göre, efsane dizi "Arka Sokaklar"ın tüm detaylarına hakim olan 2. yönetmen Baran Özçaylan artık bu sorumluluğu üstlenmiş durumda. Yeni oyuncuların da katılacağı dizinin 19. sezon çekimlerinin ağustosun ikinci haftasında başlaması planlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Nilya 1 ay önce Şikayet Et
    Bence devam etmesi çok güzel ben ve ailem özelikle kardeşim severek izliyoruz sevmeyenler izlemesin tamam bazı bölümler sıkıcı ama bence bu sezon daha heyecanlı olacak
    Cevapla
  • Nejla 1 ay önce Şikayet Et
    Çok sevindim ayrılık olmıycağına, en sevdiğim dizi devammmmmm
    Cevapla
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Artık çizgi film olmuş
    Cevapla
  • Şekerci 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç bitmesini istemiyorum.Severek izliyorum. Beğenmeyenler izlemesin
    Cevapla
  • Adil düzen 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru karar. Bu dizi için yönetmene ne gerek var :) Cep telefonu ile bile çekilecek kadar basit. Sadece zoom efekti ile 3-5 sn de bir aksiyon havası ver bitti gitti :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan son noktayı koydu: Özelleştirme olmayacak
Osimhen rekorları altüst etti! Süper Lig devi dahil 16 takımı solladı