Ülke TV'nin sevilen programı En İyisi Gezmek, bu hafta fındığın başkenti Ordu’da!

En İyisi Gezmek bu hafta; temiz havası, birbirinden lezzetli yemekleri ve düzenlenen şenlikleriyle Ordu'nun Kumru ilçesinden izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

GİRİŞ 20.07.2024 13:37 GÜNCELLEME 20.07.2024 13:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Seyahat ettiği her yerde içleri ısıtan diyaloglara imza atan ekranların neşeli sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek, Türkiye’nin dört bir yanını gezerek farklı yaşamları izleyenleriyle buluşturuyor. En İyisi Gezmek; yöresel şenlikleri, eşsiz lezzetleri ve doğal güzellikleriyle Ordu'dan evlere konuk oluyor.

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek bu hafta; temiz havası, birbirinden lezzetli yemekleri ve düzenlenen şenlikleriyle Ordu'nun Kumru ilçesinden izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Güne eşsiz manzara eşliğinde enfes bir kahvaltı sofrasına konuk olarak başlayan Şen, yurdum insanının gösterdiği misafirperverlik karşısında çok mutlu oldu. Daha sonra yaşlı bir çiftle bir araya gelen Şen, kurduğu samimi diyaloglarla hem güldü hem güldürdü.

El-izim kadın kooperatifini ziyaret eden Şen, kuruluş ve ürünler hakkında bilgi aldı, üretilen çilekleri inceledi. Sonrasında, Düzoba yaylasında düzenlenen yağlı güreş şenliklerine katıldı. Kıran kırana güreş yapan pehlivanları izledi. Son olarak Şen, 2024 yılının kuzu güzelini görünce çok sevdi ve kuzuya yapılan masajı keyifle izledi.

Kabuğuna sığmayan program “En İyisi Gezmek” her hafta sonu saat 20:00’da Ülke TV ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • AHMET 1 ay önce Şikayet Et
    fındığın başkenti giresun
    Cevapla
  • delidumrul 1 ay önce Şikayet Et
    tek geçerim bu gardaşımı tek. 19 lu hemşerim
    Cevapla
  • Gadu28 1 ay önce Şikayet Et
    En iyi fındık Giresun fındığıdır bunu bütün dünya biliyor başkenti de Giresun'dur. Çok üretilmesi başkent yapmaz önemli olan kalitedir.
    Cevapla
  • Ordulu 1 ay önce Şikayet Et
    Giresunlu hemşerim siz hala ordamısınız.önemli olan fındığın değerini bulması
    Cevapla
  • abdibey 1 ay önce Şikayet Et
    rastladığımda takılıp kaldığım program .... harun çelebiye teşekkürler
    Cevapla
  • Zeki celik 1 ay önce Şikayet Et
    Cok candan ve kiymetlisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Osimhen rekorları altüst etti! Süper Lig devi dahil 16 takımı solladı
Son Dakika: Küfürbaz Kayserilioğlu'nun cezası belli oldu!