Öylesine Derin 18.bölüm fragmanı: Hayalleri gerçek mi oluyor? Heyecanlandıran sürpriz!

Öylesine Derin 18.bölümde Mirab, evlenmeye zorlandığı için hukuk okuma hayalini gerçekleştirememişti. Öz babası ise avukat olmalıydın deyince Mirab tepki göstererek engellendiğini dile getirir. Murtasım'ın ise Mirab'a güzel bir sürprizi vardır?

GİRİŞ 19.07.2024 14:11 GÜNCELLEME 19.07.2024 14:11

Öylesine Derin 18.bölümde Meryem, istemediği bir evlilik yapmaya zorlanır. Mirab ise Meryem'e değer verdiği için bu duruma seyirci kalmak istemez ve Murtasım'a durumu anlatmaya çalışır. Öte yandan Mirab'ın hukuk konusunda yarım kalan hayallerini öğrenen Murtasım, ona güzel bir sürpriz yapar. Mirab, sonunda hayallerine kavuşuyor mu?

Nefretle başlayan bir evlilik aşka dönüşebilir mi? Bambaşka hayatların ani bir kararla birleştiği bir hikaye “Öylesine Derin” her gün 21:20’de Kanal 7’de…

Kanal 7, yepyeni bir Pakistan dizisiyle izleyenlerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Pakistan’da çok sevilen Tere Bin dizisi, Öylesine Derin ismiyle dizi severlerin karşısına çıkıyor. Öylesine Derin; güçlü ve nüfuzlu bir ailenin çocuğu olan Murtasım ve sıradan bir ailenin biricik prensesi Mirab’ın nefret, ıstırap ve aşk üçgeni arasında kalmış hikayesini anlatıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Suçlular adım adım böyle takip edildi! İzmir Emniyeti oyunu bozdu
Şanlıurfa'daki yol çalışmalarında bazalt sütunlar bulundu