Her Halimle Sev 10.bölüm fragmanı: Aile evinden ayrılıyor! Evliliği yürütebilecekler mi?

Her Halimle Sev 10.bölümde, Savi ve Nityam artık evlidir. Son ritüeller tamamlandıktan sonra aile evinden gözü yaşlı şekilde ayrılan Savi, yeni evine ayak basar. Peki, Savi'yi nasıl günler bekliyor?

GİRİŞ 19.07.2024 14:24 GÜNCELLEME 19.07.2024 14:24

Her Halimle Sev 10.bölümde Sonam'ın oynadığı oyun tamamen açığa çıkar. Annesi her şeyi öğrenir ve Sonam'a tepki gösterir. Öte yandan Nityam ve Savi'nin evliliği aileleri mutlu ederken Savi'yi gözyaşlarına, Nityam'ı ise düşüncelere boğar. Nityam ve Savi bu evliliği yürütebilecek mi?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: AK Parti'den Harp Okulu'ndaki tartışılan görüntülere ilişkin açıklama!
Eylül'de sıfır otomobilde ayar! Liste güncellendi: İşte dönemin en ucuz araçları....