Emanet 708.bölüm fragmanı: İpler tamamen koptu! Bavulunu toplayıp Poyraz'a veda ediyor

Sevilen dizi Emanet 708.bölümde Nana, Ecem ve Poyraz'ın yakınlaşmasını daha fazla kaldıramadı ve yüzüğü Poyraz'ın avucuna koyarak ayrıldığını söyledi. Şoka uğrayan Poyraz, Nana'yı durduracak mı?

GİRİŞ 19.07.2024 14:37 GÜNCELLEME 19.07.2024 14:37

Emanet 708.bölümde Ecem'in Poyraz'a yakınlaşması, Nana'yı çok sinirlendirir ve belli etmemeye çalışsa da Ecem'e sert davranışlarda bulunur. Bunun üzerine Nana ve Poyraz arasında geçen konuşmalara şahit olan Ecem, onların evliliğinin formalite olduğunu öğrendir. Tüm bunların üzerine Poyraz, Ecem'in aldığı gömleği de giyince ipler kopar. Nana bavulunu toplayarak Poyraz'a veda eder. Peki, Poyraz ne yapacak?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gantz: Netanyahu halka yalan söyledi
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi