Ülke TV programı Girişimci Kadınlar'da kritik açıklama! Arsa veya ev sahibi olanların...

Ülke TV'nin ilgiyle izlenen programı Girişimci Kadınlar bu hafta, emlakçılık yapan kadın girişimcinin hikayesini izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 19.07.2024 14:51 GÜNCELLEME 19.07.2024 15:06

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar, azmin ve cesaretin öyküsünü ekranlara taşımaya devam ediyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, emlakçılık yapan kadın girişimcinin hikayesini dinliyor.

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, emlak sektöründe başarılara imza atmış kadın girişimcinin hikayesini ekranlara taşıyor. 

Ülke TV'nin sevilen programı En İyisi Gezmek, bu hafta fındığın başkenti Ordu’da!Ülke TV'nin sevilen programı En İyisi Gezmek, bu hafta fındığın başkenti Ordu’da!

Konut satışı yaparken satılacak ürünün iyi tanınması ve tanıtılması gerektiğini ifade eden girişimci, iyi bir emlakçının belirli bir bölgesi olduğunun altını çizerek proje bazlı hedef kitleleri olduğunu söyledi. Arsa veya ev sahibi olanların kendilerini daha güvende hissettiğini ve bunun da geleceğin anahtarı olduğunu belirtti. Kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını söyleyen girişimci, önemli tavsiyelerde bulundu.

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar 13.20’de ÜLKE TV ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mısır'dan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki: Reddediyoruz!
Filistin'de Osmanlı'nın emaneti Harem-i İbrahim Camii'nde kahreden görüntü