Feridun Kunak'ın programı Evlerinize Sağlık, bu hafta Türkiye'nin en kuzeyi Sinop'ta!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, antik çağdan beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Sinop'tan ekran karşısına çıkıyor.

GİRİŞ 19.07.2024 15:17 GÜNCELLEME 19.07.2024 16:21

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta; koyları, tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve birbirinden lezzetli yemekleriyle Sinop'un Saraydüzü ilçesinden izleyenleriyle buluşuyor.

Ülke TV programı Girişimci Kadınlar'da kritik açıklama! Arsa veya ev sahibi olanların...Ülke TV programı Girişimci Kadınlar'da kritik açıklama! Arsa veya ev sahibi olanların...

Saraydüzü'nün Derebaşı köyünde saz eşliğinde oyunlarla karşılanan Kunak, samimi sohbetlerle yüzleri güldürdü. Daha sonra dünyada benzeri olmayan bir teknikle mısır patlatan ablanın ustalığını görünce hayran kaldı.

Programına ziyaret ettiği hastalarına tedavi yöntemleri göstererek devam eden Kunak, erkekler ve kadınlarda olması gereken bel çevresi ölçüsüne dikkat çekti. Daha sonra çocukların kas ve eklem gelişimine olumlu yönde faydası olan egzersiz hareketleri yaptırdı. Sonrasında semizotunun faydalarından bahseden Kunak, saçta gözleme yapan hanımlara misafir oldu ve yöresel lezzetlerin nasıl yapıldığını izleyenleriyle paylaştı. 

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan'da alarm verildi: 'Acil' kodlu çağrı!
Türk halkına kritik uyarı! "Kapadokya yeni bir senaryonun başlangıcı olabilir"