Kuruluş Osman'ın yapımcısından büyük ilgi görecek proje! Şehrin Melekleri'ni getirecek

Mehmet Bozdağ, Bozdağ Film'in başkanı olarak, tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ATV için tam 2 dizi birden yapmayı planlıyor. Bozdağ Film'in ATV için geliştirdiği ikinci polisiye proje "Şehrin Melekleri" olarak seyirciye açıklandı.

Kuruluş Osman'ın yapımcısından büyük ilgi görecek proje! Şehrin Melekleri'ni getirecek
Kuruluş Osman'ın yapımcısından büyük ilgi görecek proje! Şehrin Melekleri'ni getirecek
GİRİŞ 27.08.2024 13:12 GÜNCELLEME 27.08.2024 13:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için ardı ardına yeni projeler duyuruluyor. Bozdağ Film, Kuruluş Osman'ın altıncı sezon hazırlıklarına yakında başlayacak.

Aynı zamanda yapım şirketi, gerek geleneksel televizyon gerekse dijital platformlara yönelik yeni projeler  üzerinde çalışıyor. Kulislerden sızan bilgiler doğrultusunda Bozdağ Film'in ATV için hazırladığı ikinci polisiye proje "Şehrin Melekleri" adını taşıyor.

Bülent Ersoy isyan bayrağını çekip gitmişti! Dünya Güzellerim Tatilde hakkında şok kararBülent Ersoy isyan bayrağını çekip gitmişti! Dünya Güzellerim Tatilde hakkında şok karar

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin senaristi, unutulmaz dizilerden biri olan "Yedi Numara"nın oyuncularından Volkan Girgin olarak belirlendi. Dizinin yönetmeninin henüz netleşmediği ve oyuncu seçmelerinin başlamak üzere olduğu bilgisi kaydedildi.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, Bozdağ Film hem TRT'nin dijital platformu TRT Tabii'ye hem de GAİN'e olmak üzere 2 yeni dizi daha çekecek. GAİN'e çekilecek olan dönem dizisinin adının "Ahmed-i Hane" olduğu öğrenildi. Diğer dönem dizisi ise Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin tarafından kaleme alınan "Binbir Gece" olarak izleyenlere duyuruldu.

ŞEHRİN MELEKLERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Şehrin Melekleri, İstanbul'un gölgeli sokaklarında geçen ve suçla mücadele eden genç bir polis ekibinin öyküsünü konu edinecek. Dizi, emniyetin başarılı operasyonlarını ve ekip içindeki birlikte çalışmayı vurgulayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ayarcı123 1 ay önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Kuruluş Osman dizisi birçok saçma sapan senaryolar, çekim hataları ve jönler kılıç saklarken diğer figuranlarsa geri planda yalandan çarpışma sahneleriyle çok gerilerden gelen, haliyle reytingi düşük kalan acemi işi görüntüsü ile Bozdağ film'e yakışmayan bir duruma düştü.Bence yeni dizi filmlerden önce Kuruluş Osman dizisine çeki düzen vermeliler.
    Cevapla
  • Alp 1 ay önce Şikayet Et
    TRT ve Atv de yapılan işleri anlarım fakat Gain gibi platforma dizi yapmayı Mehmed Bozdağa yakıştıramadım. Zira Gain aşırı seküler ve marjinal kesime hitap eden bir platform.
    Cevapla
  • Revah Fatıma 1 ay önce Şikayet Et
    Çok kıymetli projeler çamur atarak engellenemez
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Arka sokaklar Ali Mesut Hüsnü engin rıza Selin Sinan murat melek Aylin dizinin olmazsa olmazı idi lakin bozdular diziyi Umarım bu polisiye dizisi bozmaz kendini ve arka sokaklar gibi güçlü karakterler olması gerekir
    Cevapla
  • Ferr 1 ay önce Şikayet Et
    Arka sokaklar kadar saçma görüntü olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı akrep toplayan kişiye 387 bin lira para cezası
Putin, 'Fiyatlar gökyüzüne çıkar' diye göz dağı verdi: Türkiye'den alabilirler