Bülent Ersoy isyan bayrağını çekip gitmişti! Dünya Güzellerim Tatilde hakkında şok karar

Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'la yaşadığı anlaşmazlığı gerekçe göstererek ayrıldı ve Dünya Güzellerim Tatilde programı Show TV'nin yayın akışından çıkarıldı.

Bülent Ersoy isyan bayrağını çekip gitmişti! Dünya Güzellerim Tatilde hakkında şok karar
Bülent Ersoy isyan bayrağını çekip gitmişti! Dünya Güzellerim Tatilde hakkında şok karar
GİRİŞ 20.07.2024 13:19 GÜNCELLEME 20.07.2024 13:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bülent Ersoy, son günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı bir açıklamayla makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı anlaşmazlıktan ötürü Dünya Güzellerim Tatilde programının kadrosundan ayrıldığını duyurdu. Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim Tatilde'yle yollarını ayırmasının hemen ardından, programın yayından kaldırıldığı haberi de gelmeye başlamıştı.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in batmış bir oteli kurtarma çabalarını konu alan program, birtakım anlaşmazlıkların yaşanması neticesinde yayın akışından çıkarılması kararlaştırıldı.

MACERASI SADECE 2 BÖLÜM SÜRDÜ!

Program, Show TV'nin program akışından çıkarıldı. 11 bölüm planlanmış olmasına rağmen, bu akşam 3.bölümüyle ekrana gelmesi beklenen programın serüveni sadece 2 bölümle sınırlı kaldı.

''KENDİ FİNALİMİ VERDİM''

Bülent Ersoy, önceki gün yaptığı açıklamada Dünya Güzellerim'den ayrıldığını duyurarak, "Bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar Ataş beyefendiye de ilettirip 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım" şeklinde ifadelere yer vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Serpil 1 ay önce Şikayet Et
    Bunları seyreden gözlere yazık i
    Cevapla
  • Müslüman Yürek 1 ay önce Şikayet Et
    Reyisle iftar açtığından beri ilgiyle takip ediyordum kendilerini .bizi seveni severiz elhamdülillah.
    Cevapla
  • Mardin'li 1 ay önce Şikayet Et
    Eğer millet bu soytarılık seyrediyor idiyse Aziz Nesin in dediği resmileşiyor. Seyretmiyorsa düşmesseydim merkepten inecekyitim ben zaten olayı oldu. Yani zaten program rezildi kalkacaktı bunu bahane ettiler.
    Cevapla
  • izmirli35 1 ay önce Şikayet Et
    kaldırılsın son kulanım tarihi geçmiş sanatcıları cıkarmayın ne sacma progtram 5 dakika izledim migdem bulandi bunları izlemek
    Cevapla
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    kimse isini hakkiyla yapmiyorki ciddiyet yok bitmis uysukluk keyfi dusunceleri isin onune gecmis durumda belent ersoy hakli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye üye olmak istiyordu: Rakamlarla BRICS!
Putin, 'Fiyatlar gökyüzüne çıkar' diye göz dağı verdi: Türkiye'den alabilirler