18 Yıllık dizide şok veda! Ünlü oyuncu ayrılığını resmen duyurdu!

Ekranların en uzun soluklu dizisinde bu defa ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Yayın hayatına 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik bir veda yaşanacak. İşte, ayrılığı bizzat sosyal medya hesabından duyuran o oyuncu!

18 Yıllık dizide şok veda! Ünlü oyuncu ayrılığını resmen duyurdu!
18 Yıllık dizide şok veda! Ünlü oyuncu ayrılığını resmen duyurdu!
GİRİŞ 21.07.2024 16:28 GÜNCELLEME 21.07.2024 16:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının en istikrarlı dizisi olma yolunda ilerleyen Arka Sokaklar'da pek çok isim zaman zaman ayrıldı veya geri döndü. Reytinglerdeki başarısında da istikrarını koruyan Arka Sokaklar'da bu defa kesin ayrılık söz konusu. İşte, 18 yıllık diziye veda eden o ünlü isim!

Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!

ŞEVKET ÇORUH VE OYA AKAR GERİ DÖNMÜŞTÜ!

Her bölümü heyecan ve aksiyon dolu olan Arka Sokaklar dizisi yine dolu dolu bir sezonu geride bıraktı. Sezonda dikkat çeken isimlerse; Şevket Çoruh'la Oya Akar'ın geri dönüşleriydi. Bu iki ismin yanı sıra Arka Sokaklar'a damga vuran ve oyunculuğuyla takdir toplayan isim ise şüphesiz Özgür Ozan'dı. Ancak Özgür Ozan'ın da sezon finalinde vurulmasıyla yeni sezonda olup olmayacağı net olarak bilinmiyor.

"HOŞÇAKAL ARKA SOKAKLAR AİLESİ..."

Yeni sezonda neler olacağı merakı ile oyuncuları takipte olan seyirci kitlesi, Arka Sokaklar'da artık bir ismin yer almayacağını öğrendi. Bu isim tam 3 sezondur projede yer alan Emre Gürbüz karakterini canlandıran Oğuz Peçe... 

Sosyal Medya hesabından, Arka Sokaklar'dan ayrıldığını resmen duyuran Oğuz Peçe, projeye buruk bir vedada bulundu. İşte, Oğuz Peçe^nin veda paylaşımı!

 "3 sezondur severek çalıştığım Arka Sokaklar serüveninin sonuna geldik. Baştan sona bana güvenen, destek olan herkese ve tüm izleyicimize sonsuz teşekkürler. Hoşçakal Arka Sokaklar ailesi, hoşçakal Emre Gürbüz. Yeni serüvenlerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • nedim 1 ay önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi zaten .
    Cevapla
  • Beren su 1 ay önce Şikayet Et
    Sen bir kendine bak önce o dizi devam edecek
    Cevapla
  • Lazoli 1 ay önce Şikayet Et
    Ön sokaklardan başla tekrar
    Cevapla
  • Beren su 1 ay önce Şikayet Et
    Asla arka sokaklar yıkılmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
OVP, Resmi Gazete'de: İşte bütçedeki en büyük payın ayrıldığı kamu idareleri
Dünyanın en büyük vurguncusu İstanbul'da yakalandı! 6 milyar dolar