Yıllar sonra ekranlara dönüyor! Hülya Avşar'dan radikal dönüş!

Uzun bir süredir ekranlara ara veren Hülya Avşar, "Aşkın Dünkü Çocukları" ile setlere geri dönüyor. Şimdiden partneri belli olan Avşar kızı, başrolü Uğur Yücel ile paylaşıyor.

Yıllar sonra ekranlara dönüyor! Hülya Avşar'dan radikal dönüş!
Yıllar sonra ekranlara dönüyor! Hülya Avşar'dan radikal dönüş!
GİRİŞ 04.08.2024 09:02 GÜNCELLEME 04.08.2024 09:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyazperdeye ve TV ekranlarına bir süre ara veren Hülya Avşar, YouTube'da ünlüleri konuk ederek dijital platformda program yapıyordu. "Aşkın Dünkü Çocukları" ile ekranlara dönmeye hazırlanan Avşar'ın rol arkadaşı başarılı isim Uğur Yücel" oldu. İşte, Hülya Avşar'ın yeni projesine ilişkin detaylar!

Tek cevapla 1 milyon TL kazandı! ATV ekranlarında şok gelişme!Tek cevapla 1 milyon TL kazandı! ATV ekranlarında şok gelişme!

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!

AVŞAR KIZI YENİDEN EKRANLARDA!

"Aşkın Dünkü Çocukları" filmi ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Avşar; "Isabel", karakterini, Uğur Yücel ise "Arif" karakterini canlandıracak ve birbirlerine aşık olacak. Gelen bilgilere göre film, Arif ve Isabel'in 18 yaşındaki hallerinden başlayıp 40 yıllık zaman dilimini günümüze uyarlayacak.

AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI!

Uzun yıllar birbirini özleyen ve bambaşka kültürlere sahip olan iki aşığın dramatik hikayesi beyazperdeye uyarlanacak. Filmin yönetmenliğini üstlenen Levent Onan, gerçek bir hikayeden esinlenerek uyarlayacak. Ünye'de başlayacak çekimler için Hülya Avşar, yolcu gözüküyor. 4 günde tamamlanması planlanan film çekimleri için Avşar kızı, programını yaptı.

Usta oyunculardan Mehmet Özgür'ün de "Namık" rolüne hayat verdiği bu filmde Ali Düşenkalkar da "Sömelek Rıza" karakterini canlandıracak.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mardin'li 1 ay önce Şikayet Et
    Önceki iki dizisindede yazmıştım bunun dizileri tutmaz tutmayacak. Milletimizde karşılığı yoktur. Karşılığı basit yerlerde çıplak şarkı söylemesine giden azınlıktadır.Uğur Yücel gibi usta oyuncuya yazık olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Narin Güran için Diyarbakır'daki tüm camilerde sela okundu
MSB az önce son dakika duyurdu! Çok sayıda terörist öldürüldü...