Teşkilat’tan Mehmed Fetihler Sultanı’na dev transfer! Daha önce de Kuruluş Osman'daydı

Teşkilat'ta Neslihan'ın basın danışmanı Elif karakteriyle ön plana çıkan Sibel Aytan, şimdi de Mehmed Fetihler Sultanı ailesinin bir üyesi oldu.

Teşkilat’tan Mehmed Fetihler Sultanı’na dev transfer! Daha önce de Kuruluş Osman'daydı
Teşkilat’tan Mehmed Fetihler Sultanı’na dev transfer! Daha önce de Kuruluş Osman'daydı
GİRİŞ 01.09.2024 13:38 GÜNCELLEME 01.09.2024 13:38

Etkileyici sahneleriyle Fatih Sultan Mehmet'in yaşantısını gözler önüne seren Miray Yapım imzalı Mehmed Fetihler Sultanı projesine Teşkilat'ın sevilen siması Sibel Aytan getirildi.

Yeni sezonda yönetmenlik koltuğunda Selahattin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım oturacağı Mehmed Fetihler Sultanı'nın sürpriz ismi Sibel Aytan, Maria isimli ajan olarak kameralar karşısına geçecek.

Şimdilerde Mehmed Fetihler Sultanı'yla adından söz ettiren Sibel Aytan; Kuruluş Osman, Al Sancak, Bir Deli Sevda, Kusursuz Cinayet, Seni Kalbime Sakladım, Hıçkırık ve Siccin 6 gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergilemişti.

Serkan Çayoğlu'nun başrolünü üstlendiği Mehmed Fetihler Sultanı'nın 20.bölümünden itibaren seyirciyi buluşacak olan Aytan, aynı zamanda TRT’nin dijital platformu için hazırlanan "Gassal" dizisinde Ahmet Kural'la başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin'in ailesine neden taziye yok? Bakan Yerlikaya'dan dikkat çeken açıklama
Son Dakika.... MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi!