Emanet 726.bölüm fragmanı: Nana’dan aşka dair nasihatler! Poyraz'a adım atacak mı?

Sevilen dizi Emanet 726.bölüm fragmanında, Nana başka bir aşık için bazı tavsiyelerde bulunur. Poyraz, aşka sahip çıkmanın öneminden bahseden Nana'yı duyar ve hemen yanında belirir. Bir adım daha atan Poyraz'a Nana'dan karşı adım gelecek mi?

GİRİŞ 07.08.2024 14:12 GÜNCELLEME 07.08.2024 14:12

Emanet 726.bölümde Poyraz, yarım kalan hiçbir şeyi sevmediğini söyleyerek imalı konuşur. Yusuf'u sevmeye çalışan Nana'nın eli Poyraz'ın yüzünde belirir. Poyraz ise halinden memnundur ve hiç ses çıkarmaz.

Nana, Poyraz'a neden uyarmadığını söyleyerek kızar. Poyraz ise çok güzel sevdiğini söyler. Öte yandan Poyraz, Nana'nın verdiği aşk tavsiyelerine kulak misafiri olur ve ona hak verir. Neye uğradığını şaşıran Nana, Poyraz'a ne tepki verecek?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Kerem'in gecesi! Millilerimiz şov yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin cinayeti hakkında açıklama