Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Dilek Taşı’ndan flaş transfer! Ibelinli Balian olacak

Dilek Taşı, Zalim İstanbul, İyi Günde Kötü Günde, Misafir, Menajerimi Ara gibi projelerde ekran önüne çıkan Ozan Dolunay, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle el sıkıştı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Dilek Taşı’ndan flaş transfer! Ibelinli Balian olacak
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Dilek Taşı’ndan flaş transfer! Ibelinli Balian olacak
GİRİŞ 08.09.2024 09:13 GÜNCELLEME 08.09.2024 09:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ikinci sezon çekimlerine ağustos ortasında başlanacak. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, TRT’nin yeni sezonda süren beş dizisinden biri olarak dikkat çekiyor.

Akli Film tarafından üretimi yapılan ve başarılı yönetmen Sedat İnci’nin yönettiği dizinin ikinci sezonunda hikaye taze bir soluk alacak. Kulislerden gelen bilgilere göre, büyük bütçeli dönem dizisine Ozan Dolunay etkileyici bir rol ile dahil olacak.

Ozan Dolunay’ın, 2005 yapımı “Cennetin Krallığı” filminde Orlando Bloom’un canlandırdığı Ibelinli Balian karakterini üstleneceği konuşuluyor. Dizinin Bizans aksında yenilikler yapılırken, Dilin Döğer'in ayrılmasının ardından başrol oyuncusu Uğur Güneş’e yeni bir partner katılacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Zehra Ağır 1 ay önce Şikayet Et
    Dolunay çok iyi bir oyuncu oldu, diziye çok iyi gelecek ve bence dönem dizilerinin aranan yüzü olacak. Birkan Sokullu'da değirlendirilmeli. Onda da öyle bir hava var.
    Cevapla
  • doğu bey 1 ay önce Şikayet Et
    ilkokul tiyatrosu gibi. TRT'nin bu saçma dizilere saçtığı paralara yazık. Bu israfı da tarihi şahsiyetlerin düşürüldüğü bu aşağılık durumu da engelleyin. TRT gibi milli bir kurumdan tarihe birz daha saygı bekliyoruz.
    Cevapla
  • Doğrucu davut 4 hafta önce Şikayet Et
    Dizi gayet iyi hazırlanmış herşey çok mükemmel demek hatayı baştan kabul etmek demek olur ailece utanmadan sıkılmadan izleyeceğiniz diziler
    Cevapla
  • Hacı Dayı 1 ay önce Şikayet Et
    Karategin olmasa bu dizi izlenmez. Çünkü Selahaddin Eyyubi ile alakası yok.
    Cevapla
  • Resul 1 ay önce Şikayet Et
    Çöpe giden paralarımızı. TRT yi de özelleştirin yeter milleti zengin ettiğimiz.
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    TRT Kanallari temizdir. Özellikle TRT Belgeseli severim. Baska kanallar mesela FOX ve diyerli bazen durmadan yabanci ürünlerini reklam yapiyorlarda Türk ürününü 1 kere bile göstermiyorlar. Ülkemizde ne cok Türkiye düsmani varmis.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Dizi tarihi özelliklerinden çok komedi yönüyle öne çıkıyor. Bence tarihi şahsiyetlere saygısızlıktır.
    Cevapla
  • Zeynep 1 ay önce Şikayet Et
    Komedi mi ne alaka... Ben hiç komik bir sahne görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'in adımına büyük destek: Bu ülkenin can damarı!
Ons altında kritik rakam! "Alım fırsatı olabilir"