Nefes 23.bölüm fragmanı: O mesajları Süheyb’e kim attı? Gerilim gittikçe yükseldi!

Nefes 23.bölüm fragmanında Ujala, Rizvan'ın zulmüne boyun eğmez. Onu eve kilitleyen Rizvan'a kilidi kırıp kaçacağını söyler. Öte yandan Ujala'nın telefonundan Süheyb'e sevgi dolu mesajlar gönderilir. Bu mesajları Ujala mı attı yoksa Rizvan mı?

GİRİŞ 08.08.2024 11:32 GÜNCELLEME 08.08.2024 11:32

Nefes 23.bölümde Süheyb ve Zarbab'ın evliliklerinde yaşadıkları sorunlar, ebeveynlerini oldukça üzer. Öte yandan Rizvan'ın Ujala'ya yaptığı kötülüklerin sonu gelmiyordur. Ujala o kilitleri kırıp gideceğini söyler.

Rizvan ise Ujala uyurken usulca yanına gelerek telefonunu kurcalar. Telefonda Süheyb'e atılmış aşk mesajları vardır. O mesajları Süheyb'in eşi de görür. Ujala'ya tekrar iftira mı atılıyor yoksa mesajları gerçekten o mu attı?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan bomba 'savaş' ve 'İsrail' çıkışı: İşte mesele bu...
Gece Suriye'yi vurmuşlardı İsrail'den olay tehdit! Bir ülkeye daha karadan girme hazırlığı