Her Halimle Sev 32.bölüm fragmanı: Savi'nin biricik motoru Çatri Prasad satıldı!

Her Halimle Sev'de Savi, fabrika için büyük bir açılış organize eder. Kaynanası Savi'nin yaptıklarını hayranlıkla izler ve onun oğluna iyi geldiğini düşünür. Öte yandan Şivam'la buluşan Sonam, yine hangi oyunun peşinde?

GİRİŞ 08.08.2024 12:40 GÜNCELLEME 08.08.2024 12:40

Her Halimle Sev 32.bölümde Savi, Nityam için hem fabrikasını ayağa kaldırır hem de ailevi sorunlarını çözmesi için birçok adım atar ancak Nityam, onun canını yakacak bir davranışta bulunur. Savi'nin baba yadigarı "Çatri Prasad" adlı rikşasını satan Nityam, bununla da yetinmez ve aracın parçalara ayrılmasını ister. Savi, biricik motorunun satıldığını öğrenince ne yapacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Jandarma itirafçıyla köyü geziyor