Senindir Sol Yanım 10.bölüm fragmanında Mazhar, Ayşe'ye bir iftira daha atıyor!

Senindir Sol Yanım 10.bölüm fragmanında Ayşe, tüm iyi niyetiyle eşinin ailesiyle bağ kurmaya çalışırken aile üyelerinden Mazhar, Ayşe'nin onu etkilemeye çalıştığını ve aileyi tesir altında bıraktığını söyler. Ayşe, bu iftiralar karşısında ne yapacak?

GİRİŞ 08.08.2024 12:52 GÜNCELLEME 08.08.2024 12:52

Senindir Sol Yanım 10.bölümde Ayşe, yaşanan zorluklar karşısında her zaman şükürlü olmak gerektiğini ve sadaka verilmesini tavsiye eder. Haris ise Ayşe'nin yaklaşımlarını beğenir ve elinden geldiğinde uygulamaya çalışır.

Öte yandan Ayşe'ye atılan iftiralar bitmek bilmez. Bu kez de Mazhar, Ayşe'nin başta kendisi olmak üzere aileyi etkilemeye çalıştığını söyler. Ayşe, bu büyük imtihandan geçebilecek mi?

Asad Jabal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Jahanzeb Qamar’ın senaryosunu kaleme aldığı, Abdullah Kadwani ve Asad Kureyşi’nin yapımcılığını üstlendiği 7th Sky Entertainment imzalı “Senindir Sol Yanım” her gün 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika Ayşenur Eygi açıklaması!
Gece Suriye'yi vurmuşlardı İsrail'den olay tehdit! Bir ülkeye daha karadan girme hazırlığı