Güldür Güldür Show'un devi Rüştü Onur Atilla'nın yeni adresi ağızları açık bıraktırdı!

Birbirinden çeşitli skeçleriyle izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Güldür Güldür Show’un dikkat çeken ismi Rüştü Onur Atilla, İngiliz Anahtarı filmiyle kameralar karşısına geçecek.

Güldür Güldür Show'un devi Rüştü Onur Atilla'nın yeni adresi ağızları açık bıraktırdı!
Güldür Güldür Show'un devi Rüştü Onur Atilla'nın yeni adresi ağızları açık bıraktırdı!
GİRİŞ 09.09.2024 16:13 GÜNCELLEME 09.09.2024 16:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Senaryosunu Meltem Çitçi’nin yazdığı İngiliz Anahtarı filmine Güldür Güldür Show’un sevilen siması Rüştü Onur Atilla transfer edildi. Üstlendiği ‘İbrahim Çekiç’ karakteriyle kahkaha tufanı estiren Rüştü Onur Atilla, şimdi de İngiliz Anahtarı filmiyle ekranların tozunu atacak.

Leman Kurtcan’ın yapımcısı olduğu ve Onur Öğden’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen İngiliz Anahtarı ile el sıkışan Rüştü Onur Atilla’nın yeni rolü ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Tesisatçı Recep Usta'nın, tamirat için gittiği evde işlenen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanması üzerine başlayan olayları gözler önüne serecek olan İngiliz Anahtarı’nda ‘Recep Usta’ karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Rüştü Onur Atilla, mesleki kariyerinde Güldür Güldür’ün yanı sıra Kavak Yelleri, Cici Babam, Dedemin Fişi, Olur Olur, Huzurum Kalmadı, Şen Yuva, Eyvah Eyvah 3, Kahve Bahane, Buyur Burdan Bak, Yola Çıkmaz gibi yapımlarda yer almıştı.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra İngiliz Anahtarı’nın başrollerini Kadir Çermik, Can Yılmaz, Itır Esen, Nilgün Belgün, Hakan Meriçliler, Burak Topaloğlu ve Ayşegül Ünsal gibi iddialı isimler paylaşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Ecrin 4 hafta önce Şikayet Et
    Erkekler biraz para kazanınca 40 yaşamda geldi mi çocuğu çocuğu tüm kahrı çeken onun için çocuk doğurup güzelliğini kaybeden kadını boşuyorlar. Bu adam ne proje yapsa gözümde artık bu kadar küçük
    Cevapla
  • Adnan kilicli 1 ay önce Şikayet Et
    Karısını bıraktı bizde onu izlemeyi bıraktık...
    Cevapla
  • Hasooo 1 ay önce Şikayet Et
    Tutmaz bu adam zayifladi ve egosu yukseldi yeni sevgili yapti.. zaten bu haliyle itici yazik paraya
    Cevapla
  • Mülayim sert 1 ay önce Şikayet Et
    Ne demezsin gülmekten kiriliyoz.igrenc espiriler seyrediyim diyorum en fazla 1 dakika sabrediyorum
    Cevapla
  • Bluwolf 1 ay önce Şikayet Et
    Dizimi filimmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika Ayşenur Eygi açıklaması!
İstismarcı PKK'ya anne isyanı: Siz Kandil'deki 'Narin'lerin hesabını verin