Senindir Sol Yanım 11.bölüm fragmanında Ayşe, Nimra’yı evlendirmek istiyor!

Senindir Sol Yanım 11.bölüm fragmanında Ayşe, arkadaşı Feyzi ile görümcesi Nimra'yı birbirine yakıştırır. Nimra'nın da gönlü Feyzi'dedir fakat Haris bunu kabul etmez. Ayşe'den Nimra ile konuşmasını isteyen Haris aldığı cevap karşısında şaşkına döner.

GİRİŞ 09.08.2024 12:42 GÜNCELLEME 09.08.2024 12:42

Senindir Sol Yanım 11.bölümde Ayşe, kendisini bir türlü Haris'in ailesine sevdirememiştir. Öyle ki kaynanası hala Haris'i evlendirme peşindedir. Ayşe ise Feyzi ile Nimra'nın arasını yapmak ister fakat Haris bu duruma karşı çıkar.

Ayşe'den Nimra ile konuşmasını ister fakat Ayşe, Haris'i yumuşak karnından vurur. Haris, Nimra ile Feyzi'nin tanışmasını kabul edecek mi?

Asad Jabal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Jahanzeb Qamar’ın senaryosunu kaleme aldığı, Abdullah Kadwani ve Asad Kureyşi’nin yapımcılığını üstlendiği 7th Sky Entertainment imzalı “Senindir Sol Yanım” her gün 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya şampiyonu Umut'un Türkiye'yi ağlatan sözleri!
Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi