Emanet 728.bölüm fragmanında Merdo’nun aşk mektubu Poyraz’ın eline geçiyor!

Sevilen dizi Emanet’te Nana, Merdo'ya yardım ederken kendi evliliğini tehlikeye attığının farkında değildir. Nana'nın davranışlarından şüphelenen Poyraz'ın eline bir de aşk mektubu geçince işler hepten karışır. Nana bunu nasıl açıklayacak?

GİRİŞ 09.08.2024 14:01 GÜNCELLEME 09.08.2024 14:01

Emanet 728.bölümde Nana'nın davranışları Poyraz'ın dikkatini çeker ve Poyraz onu denemek ister. Nana dışarı çıkarken nereye gittiğini sorar ve parka gideceğini öğrenir. Nana'dan önce parka giden Poyraz, onun gelmediğini görür ve iyice şüphelenir.

Tüm bunların üzerine Poyraz'ın Merdo'nun yazdığı aşk mektubunun Nana'ya olduğunu sanması tansiyonu iyice yükseltir. Poyraz, bu durum karşısında ne yapacak?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Atatürk’ün arkasına saklanmayı bırakın…'
Erdoğan'ın İsrail'e karşı ittifak çağrısı dünya basınında