Avatar 3 geliyor! Avatar: Fire and Ash ne zaman çıkacak?

Seyircileri heyecanlandırmak için basit bir başlığın yeterli olduğu birkaç film serisi vardır. Bunlar arasında Avengers , Star Wars, James Bond ve Avatar gibi isim yer alıyor. Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı Avatar serisinin 3. filmi için tarih belli oldu. Peki, Avatar Fire and Ash ne zaman çıkacak?

Avatar 3 geliyor! Avatar: Fire and Ash ne zaman çıkacak?
Avatar 3 geliyor! Avatar: Fire and Ash ne zaman çıkacak?
GİRİŞ 16.08.2024 08:58 GÜNCELLEME 16.08.2024 08:59

Serinin çok fazla filmi olmasa da ilk Avatar (2009) tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi olarak öne çıkarken, devam filmi Avatar: The Way of Water (2022) tüm zamanların en yüksek hasılat yapan üçüncü filmi olma rekorunu elinde tutuyor.

Bu yüzden James Cameron üçüncü Avatar filminin isminin Avatar: Fire and Ash olacağını duyurduğu. Peki,  Avatar Fire and Ash ne zaman çıkacak?

AVATAR FİRE AND ASH NE ZAMAN ÇIKACAK?

Cameron , Rick Jaffa ve Amanda Silver'ın senaryosunu yazdığı yeni Avatar'ı yönetmek üzere geri dönüyor . Bir kez daha Sam Worthington ve Zoe Saldana başrolde ve 19 Aralık 2025'te vizyona girmesi planlanıyor. Disney ve 20th Century Studios'un gündeminde iki Avatar filmi daha var.

İKİ DEVAM FİLMİ GELECEK

Avatar 4'ün 21 Aralık 2029'da, Avatar 5'in ise 19 Aralık 2031'de vizyona girmesi planlanıyor.

James Cameron

CAMERON, VEFAT EDEN ARKADAŞI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

James Cameron, Temmuz ayında hayatını kaybeden uzun süreli yaratıcı ortağı ve yapımcısı Jon Landau'nun kaybının ardından Avatar'ı bitiriyor . Cameron, arkadaşı hakkında şunları yazdı :

"Harika bir yapımcı ve harika bir insan aramızdan ayrıldı. Jon Landau sinemanın hayaline inanıyordu. Filmin nihai insan sanat biçimi olduğuna ve film yapmak için önce kendiniz insan olmanız gerektiğine inanıyordu. Filmlerin kendisi kadar ruhsal cömertliğiyle de hatırlanacak."

Pandora

"PANDORA GEZEGENİNİ DAHA FAZLA GÖRECEKSİNİZ"

Cameron film hakkında, "Yeni kültürler, ortamlar, yaratıklar ve yeni biyomlar var. Daha önce hiç görmediğiniz Pandora gezegenini daha fazla göreceksiniz." dedi.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika.... MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi!
Narin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladı