Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon öncesi beklenmedik veda! Yerine geçen isim şaşırttı

Geçmişteki olayları, kültürel unsurları ve tarihi figürleri merkezine alan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde çok konuşulacak bir değişikliğe imza atıldı.

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon öncesi beklenmedik veda! Yerine geçen isim şaşırttı
Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezon öncesi beklenmedik veda! Yerine geçen isim şaşırttı
GİRİŞ 09.09.2024 11:34 GÜNCELLEME 09.09.2024 11:34
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Seyircilere geçmişte vuku bulan olaylar ve toplumsal-kültürel bağlam hakkında bilgi veren ve birbirinden etkileyici sahneleriyle seyir zevki yaşatan Mehmed Fetihler Sultanı’nda beklenmedik değişiklik yapıldı.

Dizi tutkunlarına sadece bilgi sunmakla kalmayıp, aynı zamanda dönemin özelliklerini daha anlaşılır ve ilgi çekici bir şekilde yansıtan Mehmed Fetihler Sultanı'nın yönetmen koltuğunu usta bir isim devraldı.

Yaşanan olayların nedenlerini, sonuçlarını ve toplumsal etkilerini sistematik bir şekilde gözler önüne seren Mehmed Fetihler Sultanı projesinin yeni yönetmeni Selahattin Sancaklı olarak belirlendi.

Bilindiği üzere Selahattin Sancaklı, Kurtlar Vadisi Pusu, Direniş Karatay, Balkan Ninnisi, Akif gibi izleme rekorları kıran dizilerin yönetmenliğini üstlenmişti.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Osmanlı İmparatorluğu'nun 7.hükümdarı 2.Mehmet Han’ın hayatını gözler önüne seren Mehmed Fetihler Sultanı heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmeyeceği sahneleriyle yeni sezonda macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Abdulkadir DEMİRDEN 2 hafta önce Şikayet Et
    Eski yönetmen gayet iyidi her bölümü filim gibi seyirciye sunmayı başarmıştı neden değişikliğe gidildiğini anlamadım
    Cevapla
  • Mehterci 3 hafta önce Şikayet Et
    Ya bir oyuncuya canlandırdığı kiş bu kadarmı yakışır,bu genç kardeşimizi tebrik ediyorum,falt kadro da çok iyi isimler var,harika bi kadro
    Cevapla
  • airooll32 2 hafta önce Şikayet Et
    Halka isimli trt dizisinde de başrol oynamıştı.
    Cevapla
  • Muharrem 3 hafta önce Şikayet Et
    Sezon ne zaman basliyo fazla ara vermedi mi sizcede
    Cevapla
  • Emin 3 hafta önce Şikayet Et
    Her dizi yaz aylarında sezon finali yapar tatile girer son bahar aylarında geri başlar
    Cevapla
  • Fast 3 hafta önce Şikayet Et
    Severek bekliyoruz bir an önce başlamasına istiyoruz İnşallah başrolü değişmemiştir Fatih Sultan Mehmeti hakikaten çok oyun oynuyor baştaki genç arkadaş tebrik ediyorum. Osmanlı dizilerini severek izliyoruz
    Cevapla
  • Konuşan 3 hafta önce Şikayet Et
    Böyle diziler güzel izlenir, bende izliyorum ama en önemlisi bu dizilerde insanlar yanlış tanıtılıyor, mesela Akşemsettin dizide sadece bir tarikat lideriymiş gibi akse ettiriliyor aslında mikrobun mucididir kendisi, böyle şeyleri vurgulamak lazım yani Akşemsettin aslında bilimle de ilgilenen bir kişi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Wolf: İki devden sonra faiz indirimi Türkiye’ye yarar
Kahramanmaraş Fay Zonu'na dikkati çekti! Yok deniliyordu ortaya çıktı