Nefes 25.bölüm fragmanında Süheyb, Ujala’yı kurtarıyor! Rizvan tutuklanıyor

Nefes 25.bölüm fragmanında Süheyb, Ujala'nın kocası tarafından muameleye maruz kaldığını öğrenince evine polis yollar. Polisler Rizvan'ı tutuklar. Ujala, Süheyb'e teşekkür için arar fakat telefonu eşi açar ve sessizce dinler. Peki, Ujala aramakla hata mı yaptı?

GİRİŞ 12.08.2024 11:51 GÜNCELLEME 12.08.2024 11:51

Nefes 25.bölümde Ujala'nın çilesi Süheyb sayesinde son bulur. Süheyb, Ujala'nın daha fazla acı çekmesine gönlü razı olmaz ve evine polis gönderir. Rizvan'ın tutuklanmasıyla birlikte rahat bir nefes alan Ujala, Süheyb'e teşekkür etmek ister ve onu arar.

Telefonu Süheyb'in eşi açar ve Süheyb'le birlikte sadece dinler. Son cümlesinde artık Rizvan'la yaşamak istemediğini söyleyen Ujala, Süheyb'e yeşil ışık mı yaktı?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sınırda hareketli dakikalar: Yunan sürücü vuruldu!
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Millete özür borcu var!