Her Halimle Sev 36.bölüm fragmanı: Annesine araba çarptı! Kötü haber duyuldu

Her Halimle Sev 36.bölüm fragmanında Nityam'ın Sonam'a söyledikleri Savi'nin kalbini çok kırar. Savi ile başka dünyanın insanları olduklarını ve evlilikten öte isimlerinin bile yan yana gelmesinin kabul edilemez olduğunu söyler. Sonam, istediğini aldı mı?

GİRİŞ 12.08.2024 13:24 GÜNCELLEME 12.08.2024 13:24

Her Halimle Sev 36.bölüm fragmanında Nityam, Savi ile olan evliliğini bir türlü kabul edememiştir. Farklı dünyaların insanı olduklarını söyleyen Nityam, bu durumu Savi'nin de bildiğini ifade eder.

Savi ise tüm konuşmayı duymuştur ve büyük bir yıkım yaşar. Öte yandan Savi, kaynanasına seslenerek yanına koşarken Bayan Dalmiya'ya araba çarpar. Nityam, bu kötü haberi alınca ne yapacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özel okulda sahte öğretmen iddiası! Aile suç duyurusunda bulundu
ABD'den son dakika Ayşenur Eygi açıklaması!