Senindir Sol Yanım 14.bölüm fragmanı: Duyduklarına inanamadı! Yuvası mı yıkılacak?

Senindir Sol Yanım 14.bölüm fragmanında Haris'e aşık olan Ayla ve Haris'in annesi konuşurlarken Ayşe kulak misafiri olur. Haris'i unutamadığını söyleyen Ayla'ya kayınvalideden de destek gelince Ayşe büyük bir üzüntü yaşar. Ayşe'nin yuvasını mı yıkacaklar?

GİRİŞ 12.08.2024 13:37 GÜNCELLEME 12.08.2024 13:37

Senindir Sol Yanım 14.bölümde Mazhar her zamanki gibi ortalığı karıştırma peşindedir. Feyzi'yi daha önce gördüğünü ve Ayşe'yi sevdiğini söyler. Öte yandan Ayşe, kayınvalidesinin Ayla sevgisi yüzünden üzüntü yaşarken Feyzi ise Haris'in açığını ortaya çıkarma peşindedir.  Haris'i eski arkadaşı ile birlikte gören Feyzi, bunu Ayşe'ye anlatacak mı?

Asad Jabal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Jahanzeb Qamar’ın senaryosunu kaleme aldığı, Abdullah Kadwani ve Asad Kureyşi’nin yapımcılığını üstlendiği 7th Sky Entertainment imzalı “Senindir Sol Yanım” her gün 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin Güran'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi! İtirafçı mahkemeye sevk edildi
Özel okulda sahte öğretmen iddiası! Aile suç duyurusunda bulundu