Senindir Sol Yanım 16.bölüm fragmanı: Mazhar bir kez daha ortalığı karıştırdı!

Senindir Sol Yanım 16.bölüm fragmanında Mazhar, Feyzi'yi Ayşe konusunda doldurarak yine ortalığı karıştıracak sözler söyler. Bununla birlikte Nimra'ya Ayşe ile Feyzi'nin eskiden sevgili olduğunu söyleyerek fitne ateşini yakar. Nimra ne yapacak?

GİRİŞ 14.08.2024 12:07 GÜNCELLEME 14.08.2024 12:07

Senindir Sol Yanım 16.bölümde Haris, Ayla'nın oyununu anlar ve onun yüzüne bile bakmak istemez. Ayla, her ne kadar onu sevdiği için yaptığını söylese de Haris'in onu dinlemeye niyeti yoktur.

Öte yandan Nimra'nın annesi, kızının çok çalıştırıldığını söyleyerek dünürüne tepki gösterir. Aileler arasında gerginlik yaşanırken bir de Feyzi ile Ayşe'nin eski sevgili olduğu dedikoduları ortaya çıkınca neler olacak?

Asad Jabal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Jahanzeb Qamar’ın senaryosunu kaleme aldığı, Abdullah Kadwani ve Asad Kureyşi’nin yapımcılığını üstlendiği 7th Sky Entertainment imzalı “Senindir Sol Yanım” her gün 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin'in ablasının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı
BM Genel Kurulu'nda tarihi Filistin adımı! Bir ilke imza atıldı! Erdoğan sürprizi...