Emanet 733.bölüm fragmanı: Nana, yataklara düştü! Aşkını ilan edebilecek mi?

Sevilen dizi Emanet 733.bölüm fragmanında Nana'nın hastalanmasıyla birlikte Poyraz bir türlü ona olan hislerini açıklayacak fırsat bulamaz. Poyraz, karantinaya alınan Nana'yı bir an yalnız bırakmaz. Poyraz duygularını ne zaman paylaşacak?

GİRİŞ 14.08.2024 14:26 GÜNCELLEME 14.08.2024 14:26

Emanet 733.bölümde Aksilikler Nana'nın peşini bir türlü bırakmaz. Bu kez de yataklara düşen Nana çok hasta olmuştur. Poyraz ise Nana'ya duygularını açıklamak ister fakat bir süre daha ertelemek zorunda kalır. Nana'nın bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapan Poyraz, aşkını ilan edebilecek mi?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
SİHA korkusu Yunanistan'a bunu yaptırdı! 4 katmanlı Anti-Drone sistemi inşa ediyor
Sony, PlayStation 5 Pro'yu tanıttı: Çıkış tarihi belli oldu!