Her Halimle Sev 43.bölüm fragmanı: Savi ve Şivam oyunu bozdu! Ona inanacak mı?

Her Halimle Sev 43.bölüm fragmanında Şivam ve Savi, Himeş amcanın para için kendini öldürme girişiminde bulunduğu yalanını ortaya çıkarır. Herkesin için de Himeş'in canına kıyamayacak birisi olduğunu kanıtlayan Şivam, Nityam'ın gözüne girdi mi?

GİRİŞ 19.08.2024 11:54 GÜNCELLEME 19.08.2024 11:54

Her Halimle Sev 43.bölümde Dalmiya ailesine hizmetçi olarak giren Şivam, Nityam'ın annesine yanlışlıkla anne deyince Nityam tepki gösterir. Öte yandan Savi ve Şivam'ın muhteşem planı, Himeş'in oyununu bozar. Nityam, Şivam'a inanacak mı?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump ile Harris münazarası sonrası bomba sözler: Fena halde yenildi
Cipin çarptığı Kaan son yolculuğuna tutttuğu takımın formasıyla uğurlandı