Teşkilat dizisinden Annem Ankara'ya beklenmedik transfer! Herkes bunu konuşuyor

Teşkilat, Bir Zamanlar Çukurova, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi, Bir Zamanlar Çukurova, Kanıt, Babamın Günahları, Çocuk, Maria ile Mustafa, Akıncı gibi yapımlarda yer alan Mustafa Açılan, Annem Ankara’yla anlaştı.

Teşkilat dizisinden Annem Ankara'ya beklenmedik transfer! Herkes bunu konuşuyor
Teşkilat dizisinden Annem Ankara'ya beklenmedik transfer! Herkes bunu konuşuyor
GİRİŞ 23.08.2024 09:38 GÜNCELLEME 23.08.2024 09:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oyuncu kadrosu ve konusuyla şimdiden dikkatleri çeken Annem Ankara dizisine beklenmedik bir transfer yapıldı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran projelerde rol alan Mustafa Açılan, Annem Ankara’yla el sıkıştı.

Teşkilat’ta Üstlendiği ‘Çetin Köroğlu’ karakteriyle yıldızı parlayan Mustafa Açılan’ın Annem Ankara’daki rolü netlik kazandı. Son olarak Gelsin Hayat Bildiğin Gibi projesiyle ekran önüne çıkan Mustafa Açılan, Annem Ankara’da ‘Yılmaz’ ilgi odağına yerleşmeye hazırlanıyor.

Yeni sezonda ekran macerasına atılacak olan Annem Ankara dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Faruk Teber'in yönetmenlik koltuğunda oturacağı proje, birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor.

Başak Angigün'ün senaryosunu kaleme aldığı ve Kanal D'de yayın hayatına merhaba diyecek Annem Ankara dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir: Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Yıldıray Şahinler, Durukan Çelikkaya, Mustafa Enis Bilir, Ezgi Gör, Fatma Toptaş, Celile Toyon, Beyza Şekerci ve Dilek Çelebi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Haydar 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu gs den bi cacik olmaz ruh yok Hırs yok mucadele yok adam markaj yok defans yok birliktelik yok rast gele denk gele Bu sene bunlardan hic bir sey olmaaaaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Başka başka projelerde hep aynı yüzleri görmekten sıkıldık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin ABD ve Avrupa'yı savaşla tehdit etti: Gerekeni yapacağız!
Narin Güran cinayetinde DNA gelişmesi! 9 isme tutuklama talebi! Baba, anne, ağabey...