Nefes 32.bölüm fragmanı: Ujala, çalıştığı restoranda Süheyb ile karşılaştı!

Nefes 32.bölüm fragmanında Neval ve Süheyb gittikleri restoranda Ujala ile karşılaşır. İlk anda Ujala'yı görmeyen Süheyb, Neval'in ukala tavırları ve tersleyici konuşmaları yüzünden Ujala'yı fark eder. Ujala ise gözyaşlarını tutamaz. Süheyb, ne yapacak?

GİRİŞ 21.08.2024 13:30 GÜNCELLEME 21.08.2024 13:30

Nefes 32.bölümde Ujala, teyzesinin evine döndükten sonra hayatını idame ettirebilmek için restoranda çalışmaya başlar. Tesadüf budur ki Süheyb ve Neval de aynı restorana yemek yemeye gelir.

Neval, Ujala'yı fark eder ve onu aşağılamak için elinden geleni yapar. Diğer yandan Zarbab'ın küçük kardeşi, onu arayan numaranın kim olduğunu düşünmeye başlar. Küçük kardeş, bunun Kiran'ın oyunu olduğunu anlayacak mı?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savaşın seyri değişir! Ukrayna'nın kullanmasına izin verildi
Cevdet Yılmaz'dan emeklilik sistemi açıklaması! Tamamlayıcı adımlar atılacak