Her Halimle Sev 45.bölüm fragmanı: Nityam, tüm gerçeği öğreniyor! Ne tepki verecek?

Her Halimle Sev 45.bölüm fragmanında Nityam, doğum gününde acı bir gerçekle yüzleşir. Yengesi, herkesin önünde Piar'ın aslında abisi Rakşam olduğunu söyler. Yıllarca öfke beslediği abisinin yanı başında olduğunu öğrenen Nityam, ne tepki verecek?

GİRİŞ 21.08.2024 13:40 GÜNCELLEME 21.08.2024 13:40

Her Halimle Sev 45.bölümde Nityam, doğum gününde elleriyle pasta yedirdiği Savi'ye, ona karşı son iyiliği olduğunu söyler. Öte yandan, pastayı bizzat kendisi hazırlayan Piar da unutulmaz ve Nityam ona pasta yedirmek ister. O esnada yengesi, Piar'ın abisi Rakşam olduğunu söyler. Neye uğradığını şaşıran Nityam, abisini affedecek mi yoksa evden mi kovacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın hamlesi sonrası Putin duyurdu: '34 ülke daha istiyor'
Cevdet Yılmaz'dan emeklilik sistemi açıklaması! Tamamlayıcı adımlar atılacak