Nasip 5.bölüm fragmanı: Ferhat, Mahi’nin evleneceğini öğreniyor! Ne yapacak?

Nasip 5.bölüm fragmanında Mahi, içi huzursuz olsa da büyüklerin kararına uymak zorunda kalır. Bir yanda Ferhat'ın aşkı, diğer yanda saygın bir aileye mensup bir damat adayı... Ferhat ise Mahi'nin evleneceğini öğrenince büyük yıkım yaşar. Ferhat ne yapacak?

GİRİŞ 21.08.2024 13:51 GÜNCELLEME 21.08.2024 13:51

Nasip 5.bölümde Mahi'nin Ferhat'a oynadığı küçük oyun, Ferhat'ta büyük bir aşka dönüşür. Evini, ailesini ve yaşadığı şehri bırakıp adeta ölüme gelen Ferhat, Mahi'den beklediği cevabı alamayınca yıkılır. Damat adayı ise Mahi'yi görmeye evlerine ziyarete gelir. Ferhat, Mahi'nin evleneceği kişiyi görünce, yaralı gözlerle sadece izlemekle yetinir. Ferhat, Mahi'den vazgeçecek mi?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Amerikan basını manşete taşıdı… İsrail’in Eygi yalanı ortaya çıktı!
Emniyet'ten derbi kararı! Beşiktaş taraftarı alınmayacak