Her Halimle Sev 46.bölüm fragmanı: Savi, ne planlıyor! Himeş'le iş birliği yapıyor

Her Halimle Sev 46.bölüm fragmanında Savi, Nityam ailesinin evinden ayrılır fakat oynanan oyunları boşa çıkarmak için mücadele etmeye devam eder. Himeş amca ile iş birliği yapıp Dimpi'nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı amaçlar. Savi'nin planı ne?

GİRİŞ 22.08.2024 11:57 GÜNCELLEME 22.08.2024 11:57

Her Halimle Sev 46.bölümde Annesi, Rakşam'a Nityam ile arasını iyi tutması için Savi'den bahsetmemesi gerektiğini söyler. Öte yandan Savi, evden ayrılmasına rağmen Nityam'ın itibarı için kutlamaya katılır ve basın önünde Nityam'la poz verir. Kutlama devam ederken Savi'ye acil bir telefon gelir fakat Nityam, onu hiçbir yere bırakmaz. Savi, ne yapacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akkuyu'da neler oluyor? Almanların derdi ne
En ucuz iPhone 16'nın satıldığı ülke açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?