Nasip 6.bölüm fragmanı: Ferhat’ın yüreği buna dayanmadı! Vaz mı geçiyor?

Nasip 6.bölüm fragmanında Mahi, Ferhat'ın oradan gitmesi için son bir kez onunla konuşmayı kabul eder. Ferhat'la farklı dünyaların insanları olduklarını acı bir şekilde yüzüne vurur. Ferhat'ın cevabı ise yürekleri yakmaya yetecektir. Ferhat vaz mı geçiyor?

GİRİŞ 22.08.2024 12:08 GÜNCELLEME 22.08.2024 12:08

Nasip 6.bölümde Ferhat, aşk acısı çekerken Mahi de vicdan azabı duymaya başlar. Timur gibi zengin ve güçlü bir ailenin bir mensubunu Ferhat gibi kalbinden başka verecek bir şeyi olmayan birisine tercih etmez. Bu acı gerçekleri Ferhat'ın yüzüne tokat gibi vuran Mahi, yürekleri sızlatan bir serzenişle karşılaşır. Ferhat, söz verdiği gibi o diyardan gidecek mi?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Metrobüste faciadan dönüldü! Tekerleri fırladı...
Akkuyu'da neler oluyor? Almanların derdi ne