Emanet 741.bölüm fragmanı: Nana, gözyaşlarına boğuluyor! Nasıl açıklayacak?

Sevilen dizi Emanet 741.bölüm fragmanında Cansel, Nana ile Poyraz'ın arasını açmayı başarır. Cansel'in kardeşi içirdiği ilaçla Poyraz'ı sersemleştirir. Nana ise onları dükkanın önünde görünce gözyaşlarına boğulur. Poyraz, Nana'ya gerçeği nasıl açıklayacak?

GİRİŞ 22.08.2024 12:16 GÜNCELLEME 22.08.2024 12:16

Emanet 741.bölümde Poyraz, borcu için dövüşlere çıkmaya devam ederken, borçlu olduğu kişi ondan bilerek yenilmesini ister fakat Poyraz sert bir şekilde reddeder. Öte yandan Cansel'in kardeşi, Poyraz'ı ilaçla sersemletir ve ona atkı giydirerek samimi pozlar verir. Tüm bunları gören Nana ise bu oyuna gelerek gözyaşlarına boğulur. Poyraz, Cansel'in bu sinsi oyununu bozabilecek mi?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı
Cari denge üst üste ikinci ay fazla verdi! Bakan Şimşek'ten ilk yorum