Bahar'a peş peşe transfer! 2.sezonda Show TV dizisine öyle isimler katılıyor ki

İlk sezonuyla büyük ilgi gören ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilen Bahar dizisinin 2.sezonunda Elçin Afacan ve Doğan Can Sarıkaya yer alacak.

Bahar'a peş peşe transfer! 2.sezonda Show TV dizisine öyle isimler katılıyor ki
Bahar'a peş peşe transfer! 2.sezonda Show TV dizisine öyle isimler katılıyor ki
GİRİŞ 23.08.2024 09:08 GÜNCELLEME 23.08.2024 21:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MF Yapım’ın Show TV’de yayınlanan popüler dizisi Bahar'ın ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Dizinin ikinci sezonunda Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy yine ekranlardaki yerini almaya devam edecek. Tüm bunların yanı sıra yeni sezonun 17 Eylül tarihinde izletici kitlesiyle buluşması bekleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda bir kez daha Neslihan Yeşilyurt oturacak ve aynı zamanda kadroya 3 yeni oyuncu eklenecek. Süreyya’nın sağ kolu olarak tanınan Ergün karakteri, yeni sezonda Eylem olarak değiştirildi.

Bu rolü ise başarılı oyuncu Elçin Afacan üstlenmiş durumda.  Hastanenin yeni doktoru Eylem, sadece Süreyya’nın sağ kolu değil, aynı zamanda muhbiri olarak da görev yapacak.

Evren’in (Buğra Gülsoy) çocukluk arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem rolünde, “Sadakatsiz” dizisiyle tanınırlık kazanan Doğan Can Sarıkaya yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Süheylman 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ım başımızdan eksik etmesin inşaAllah gurban olduğum rabbim. Bir harikalar.
    Cevapla
  • Polat Alemdar 2 hafta önce Şikayet Et
    İzlemiyorum.... Bahsı geçen oyuncular da izlemem için neden olamaz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin ABD ve Avrupa'yı savaşla tehdit etti: Gerekeni yapacağız!
Başkan, taraftarları yıkan haberi duyurdu: Transfer yapamıyoruz