Her Halimle Sev 47.bölüm fragmanı: Dimpi'nin oyunu sona erdi! Sonam vefat mı etti?

Her Halimle Sev 47.bölüm fragmanında Dimpi, bütün yaptıklarını itiraf ederken Savi ve Nityam dahil tüm Dalmiya ailesi onu kameradan anbean izler. Dimpi sonunda çılgına dönerek Savi sandığı Sonam'ı bıçaklar. Sonam hayatını mı kaybediyor?

GİRİŞ 23.08.2024 11:33 GÜNCELLEME 23.08.2024 11:33

Her Halimle Sev 47.bölümde Savi, Nityam'la birlikte kemaranın başındadır. Dimpi ise izlendiğinden habersiz Nityam'a olan düşmanlığını adeta kusar. Ona karşı yaptıklarını bir bir anlatan Dimpi'nin gerçek yüzü ortaya çıkar.

Dalmiya ailesi ise şok içindedir. Dimpi sonunda Savi sandığı Sonam'ı bıçaklar. Yere yığılan kişinin Sonam olduğunu gören Dimpi, neye uğradığını şaşırır. Sonam kurtulacak mı? Dimpi'ye ne olacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eljif Elmas yeniden Süper Lig'e mi dönüyor! Flaş atak
Sayı 3 milyonu aştı! İlk 5 sırada o şehirler var