Kanal 7'nin sevilen programı Gündüz Gece, binbir çeşit yöresel lezzetleriyle Ardahan'da!

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun güzelliklerini ekranlara taşımaya devam ediyor. "Gündüz Gece" bu hafta; yöresel lezzetleri, tarihten miras kalan eşsiz yapıları ve doğa ile iç içe yaşam alanlarıyla Ardahan'dan izleyici karşısına çıkıyor.

GİRİŞ 23.08.2024 11:46 GÜNCELLEME 23.08.2024 11:46

Doğu batı, kuzey güney demeden Anadolu'yu baştan başa gezen Gündüz Gece, izleyenlerini keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Kürşat'ın esprili sunumuyla ekranlara gelen Gündüz Gece'nin bu haftaki adresi; doğal güzellikleri, türküleri ve yöresel yemekleriyle Ardahan oluyor.

Kürşat ilk olarak, atların koşturduğu, ineklerin otladığı doğal ortamda gözleme açan teyzelere türküleriyle eşlik etti. Daha sonra Türkiye'nin ilk kongrelerinin yapıldığı Ardahan Kongre Binası'nı gezdi ve hikayesi hakkında bilgi aldı.

Programına samimi sohbetlerle devam eden Kürşat, Ardahan'a özgü hengel yemeğinin yapılışını bizzat izledi, lezzet dolu anları ekranlara taşıdı. Daha sonra ilk defa beyaz renkte bal gören Kürşat, şaşkınlığını gizleyemedi. Son olarak sazlarla, gitarlarla adeta müzik festivali sunan Gündüz Gece, bu eşsiz güzellikleri görmeye davet etti.

Dört bir yanı tarih kokan Anadolu'nun doğal güzellikleri ve bereketli topraklarını karış karış gezen "Gündüz Gece" her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Putin ABD ve Avrupa'yı savaşla tehdit etti: Gerekeni yapacağız!
Suriye'den geldiği iddia edilen yorgun mermi Fırat Nehri kıyısında can aldı