Ülke TV'nin büyük ilgi gören programı En İyisi Gezmek, şehzadeler şehri Amasya'da!

En İyisi Gezmek bu hafta; Osmanlı döneminde birçok şehzadeye ev sahipliği yapmış, tarihi ve doğal güzellikleriyle Amasya'dan evlere konuk oluyor.

GİRİŞ 23.08.2024 12:50 GÜNCELLEME 23.08.2024 12:50

Seyahat ettiği her yerde içleri ısıtan diyaloglara imza atan ekranların neşeli sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek, Türkiye’nin dört bir yanını gezerek farklı yaşamları izleyenleriyle buluşturuyor.

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek'in bu haftaki adresi; köklü tarihinin yanı sıra yöresel lezzetlerinden "Amasya Elması" ile bir dünya marka olmuş Amasya oluyor.

Programına sebze meyve yetiştiricisi bir amcanın tarlasını gezerek başlayan Şen, daha sonra Ülke TV'yi arayarak rejiye bağlandı. Eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Şen, yüzleri gülümsetti.

Kıpır kıpır enerjisiyle yerinde duramayan Şen, çadırların kurulduğu şenlik alanında sofralara ve samimi sohbetlere konuk oldu, yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğdu.  Mantar, sucuklu yumurta, döner gibi tadına doyulmayan lezzetleri bir bir tattı ve içleri ısıtan görüntüleri Ülke TV ekranlarına taşıdı. Son olarak, Merzifon'un tarihinde seçilmiş ilk kadın muhtarıyla röportaj yaptı ve hikayesini izleyenleriyle paylaştı.

Kabuğuna sığmayan program “En İyisi Gezmek” her hafta sonu saat 20:00’da Ülke TV ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji uyardı: Hafta sonu planlar yapanlar dikkat! İşte il il sonuçlar
Eljif Elmas yeniden Süper Lig'e mi dönüyor! Flaş atak