Nefes 35.bölüm fragmanı: Kamran’dan Nevin’e şantaj! Karşılığında 1 milyon rupi istiyor

Nefes 35.bölüm fragmanında Kamran, Nevin'in fotoğraflarını çekerek ailesine göstermekle tehdit eder ve para ister. Atılan iftiralar ve yapılan şantaj Nevin'e ağır gelir. Nevin bu durumdan nasıl kurtulacak?

GİRİŞ 26.08.2024 10:58 GÜNCELLEME 26.08.2024 10:58

Nefes 35.bölümde Feyza, Yaver'in babasından aldığı on milyon rupiyi duyunca çılgına döner ve parayı babasına geri vermesini ister. Öte yandan Kiran ve Kamran'ın Nevin'e kurduğu tuzak başarıya ulaşır. Kamran, Nevin'e şantaj yaparak bir milyon rupi ister. Nevin, parayı verecek mi yoksa her şeyi ailesine mi anlatacak?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketinde enflasyon ve dolar tahmini geriledi! Bakan Şimşek'ten ilk yorum
Rus toprağı Kursk'ta onlarca askerin öldürüldüğü anlar!