Her Halimle Sev 50.bölüm fragmanı: Sonam yine ortalığı karıştırdı! Savi’yi kıskanıyor mu?

Her Halimle Sev 50.bölüm fragmanında Sonam ve Rakşam arasındaki yakınlaşma, Sonam'ın görüntüleri medyaya sızdırmasıyla krize dönüşür. Ailesinden büyük tepki gören Sonam, Nityam'dan sonra Rakşam'ı da mı kaybedecek?

GİRİŞ 26.08.2024 11:07 GÜNCELLEME 26.08.2024 11:07

Her Halimle Sev 50.bölümde Sonam, yine ortalığı karıştıracak bir hamle yapar ve Rakşam'la olan samimi pozlarını medyaya servis eder. Hem kendi ailesi hem de Dalmiya ailesi bu duruma tepki gösterir. Öte yandan Savi'ye başkasının ilgi göstermesi, Nityam'ın sinirlerini bozmaya başlar. Zaman zaman Savi'yi gözlemleyen Nityam, Savi'yi kıskanıyor mu?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Kara: 'İbre tersine döndü, Merkez Bankası'nın eli rahatlayacak'
Rus toprağı Kursk'ta onlarca askerin öldürüldüğü anlar!