Nasip 10.bölüm fragmanı: Ferhat ve Mahi’nin yolları tekrar mı kesişiyor? Şoke eden ölüm!

Nasip 10.bölüm fragmanında Timur'un ölümü herkesi şoke eder. Cenaze töreninde ise umulmadık şekilde Ferhat da oradadır. Mahi, Ferhat'ı gördü mü? Yaralı aşık ve Mahi'nin yolları tekrar mı kesişiyor?

GİRİŞ 26.08.2024 11:16 GÜNCELLEME 26.08.2024 11:16

Nasip 10.bölümde Ferhat, hayatından vazgeçmiş yaralı bir aşık olarak dergahlarda yaşamaya başlar. Mahi ise Timur'un ölümünden sonra iyice sarsılmıştır. Cenaze töreninde Ferhat da oradadır. Mahi ve Ferhat yanyana gelecek mi? Mahi'nin dikkatlice baktığı kişi kimdi?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Financial Times duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük şirketlerle görüşecek
Narin cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Kız öldü mü?