Emanet 745.bölüm fragmanı: Yusuf, Nana ve Poyraz'a iyi geldi! Yine yakınlaşıyorlar mı?

Sevilen dizi Emanet 745.bölüm fragmanında Nana ve Poyraz arasındaki buzlar erimeye başlar. Yusuf'un da gelmesiyle birlikte iyi vakit geçiren üçlü, keyifli anlar yaşamaya başlar. Nana ve Poyraz eski günlerine mi dönüyor?

GİRİŞ 26.08.2024 11:27 GÜNCELLEME 26.08.2024 11:27

Emanet 745.bölümde Poyraz, kelime oyunun da bile Nana'yı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalışır. Nana anlamasa da afacan Yusuf'tan hiçbir şey kaçmaz. Ayrıca Nana için mısır patlatmaya çalışan Poyraz, eline yüzüne bulaştırsa da Nana'nın yüzünü güldürmeyi başarır. Poyraz ve Nana tekrar yakınlaşıyor mu?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de ele geçirildi! Türkiye'ye iadesi için New York'ta tören yapıldı
İşte AK Parti'deki değişimin kodları: 'İlk defa bu satırlarda...'