Her Halimle Sev 52.bölüm fragmanı: Büyük hala, nişanı iptal mi ediyor? Tavır koydu

Her Halimle Sev 52.bölüm fragmanında sürpriz şekilde ziyarete gelen büyük hala, herkese fırça atar. Üstelik, Rakşam'ın nişanını son anda öğrenir ve nişanın hemen iptal edilmesini ister. Rakşam ve Sonam ne yapacak?

GİRİŞ 28.08.2024 14:48 GÜNCELLEME 28.08.2024 14:48

Her Halimle Sev 52.bölümde Dalmiya ailesine ziyarete gelen büyük hala, Savi'yi aralarında göremeyince gelinin nerede olduğunu sorar. Nityam ise aralarının bozuk olduğunu söyler.

Ne zaman Dalmiya ailesinden uzaklaşsa bir sebeple tekrar geri dönmek durumunda kalan Savi, bu duruma şaşırır. Öte yandan Rakşam ve Sonam'ın nişanlanacağını öğrenen büyük hala, sert bir dille bu nişanın yapılmayacağını söyler. Nişan iptal mi olacak?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin Güran soruşturmasında yeni tutuklama!
Acılı şehit annesi konuştu: ‘Devletimizden tek isteğim var’