Nasip 12.bölüm fragmanı: Mahi, Ferhat'ı gördü mü? Artık gitme vakti geldi!

Nasip 12.bölüm fragmanında Ferhat ve hocası, Mahi'nin yaşadığı taziye evine ziyarete gelir. Hoca, ikram edilen sudan içer ve artık gitme vaktinin geldiğini söyler. Mahi'nin kayınvalidesi, ne isterlerse verebileceklerini söyler. Peki, hocanın isteği ne olacak?

GİRİŞ 28.08.2024 15:38 GÜNCELLEME 28.08.2024 15:38

Nasip 12.bölümde, Ferhat'ın yolu tekrar Mahi ile kesişir. Ferhat, hocası ve beraberindekiler taziye evine ziyarete gelir ve onlar ayrılırken Mahi arkalarından şaşkın gözlerle bakar. Mahi, Ferhat'ı gördü mü?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şin Bet eski direktöründen İsrail'i kızdıracak itiraf! "Ben Filistinli olsaydım..."
Ünlü oyuncunun kaçak villası mühürlendi!