Emanet 747.bölüm fragmanı: Fırtına Poyraz’dan ev temizliği! Kalbini fethediyor

Sevilen dizi Emanet 747.bölüm fragmanında Poyraz ve Nana, annesinin tepkisi üzerine odayı temizlemeye koyulur. Poyraz, cam silerken söylense de Nana, temizlik yapmanın ona çok yakıştığını söyler. Poyraz sevdiklerine kıyamadığını bir kez daha gösterir.

GİRİŞ 28.08.2024 16:44 GÜNCELLEME 28.08.2024 16:44

Emanet 747.bölümde Poyraz ve Nana, yaşadıkları odayı güzelleştirirken bir de birlikte çekildikleri fotoyu baş köşeye asarlar. Tablo, Nana'nın çok hoşuna gider. Bununla birlikte, Nana kayınvalidesinin verdiği dantelleri çok sever fakat gerçek bir geline vermesi gerektiğini söyler.

Poyraz ise ondan daha gerçek bir gelin olmadığını söyleyerek yine Nana'nın kalbine küçük bir dokunuş yapar. Nana ve Poyraz, tüm sorunları geride mi bıraktı?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde son gelişmeler: Dosya abiyi işaret ediyor
Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi!