Gönül Dağı'na Alparslan Büyük Selçuklu’dan heyecanlandıran transfer! Yine TRT1'de...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Öke Hatun’u Öykü Gürman’ın yeni adresi sevenlerini heyecanlandırdı. Seçimini tekrardan TRT1’den yana kullanan Öykü Gürman, Gönül Dağı projesinde ‘Kiraz’ karakteriyle renk katacak.

Gönül Dağı'na Alparslan Büyük Selçuklu’dan heyecanlandıran transfer! Yine TRT1'de...
Gönül Dağı'na Alparslan Büyük Selçuklu’dan heyecanlandıran transfer! Yine TRT1'de...
GİRİŞ 30.08.2024 10:04 GÜNCELLEME 30.08.2024 10:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TRT1’in hafızalardan silinmeyen projesi Alparslan Büyük Selçuklu’da İbrahim Yınal’ın eşi rolüyle ekran önüne çıkan Öykü Gürman’ın yeni projesi duyuruldu. Öykü Gürman, Yahya Samancı ile Aslı Kahraman’ın yönetmenliğini üstlendiği Gönül Dağı’nın 5.sezonunda izleyenlere seyir zevki yaşatacak.

Bilindiği üzere televizyon ekranlarında asıl büyük çıkışını Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yakalayan Öykü Gürman, Gönül Dağı’nda ‘Kiraz’ karakterini oynayacak. Gönül Dağı’nın yepyeni siması Öykü Gürman mesleki kariyerinde Bandırma Füze Kulübü, Gel Dese Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Aşk Zamanı, Urfalıyam Ezelden, Panzehir, Türkü Filmi, Bayram Şekeri ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi projelerde sevenlerini ağırladı.

İlk olarak 2021 yılında TRT1'de yayınlanmaya başlayan ve Türk televizyon tarihinde oldukça beğenilen ve dikkat çeken yapımlardan biri olarak gösterilen Gönül Dağı dizisi 5.sezonda da heyecan fırtınası estirecek.

Anadolu'nun küçük bir köyünde geçen yaşamları ve bu yaşamların getirdiği zorlukları, umutları ve insan ilişkilerini etkileyici bir üslupla gözler önüne seren Gönül Dağı’nın yeni sezonda oyuncu kadrosuna sürpriz isimler eklenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Yusuf 1 hafta önce Şikayet Et
    Üç ay boyunca bütün bölümleri tekrar izledim izledikçe izleyesi geliyor insanın böyle bir dizi daha gelmez
    Cevapla
  • Eda 2 hafta önce Şikayet Et
    Gönül dağı hayranı olarak dizi her sene kendini dahada geliştiriyor bütün oyuncuları tebrik ediyorum hepinize emeklerinizden dolayi ayrı ayrı teşekkür ederim cumartesiyi iple çekiyorum
    Cevapla
  • TAN 2 hafta önce Şikayet Et
    Ailece ömür boyu izlenecek bir dizi
    Cevapla
  • Zehra 2 hafta önce Şikayet Et
    Dizi konu olsun diye yeni oyuncu ekleniyor iyi güzel ama her önüne geleni de eklemesinler bence bazıları uyum sağılıyor bazıları sağlamıyor mesela doktor Kenan gibi Adile hanım gibi filiz gibi uyum sağlayanlar sağlamayan Hamdi gibi onunla evlenen karısı gibi gereksiz inanlarla konuyu genişletmeye çalışıyorlar herşey dozunda olmalı
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence iyi olmuş. İnşallah akıcı konularla özüne döner dizi. İlk bölümler mükemmeldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basınında "Mavi Vatan" paniği
Transfer dönemi kapandı! İşte son dakika imzaları