Nefes 38.bölüm fragmanı: Süheyb, Avrupa'ya gidiyor! Ujala'yı unutabilecek mi?

Nefes 38.bölüm fragmanında Nevin'in ölümden sonra yaşadığı evde daha fazla kalmak istemeyen Süheyb, ailesine Avrupa'ya gideceğini söyler. Peki Süheyb, her şeyi geride mi bırakıyor? Ujala'yı unutacak mı?

GİRİŞ 29.08.2024 11:27 GÜNCELLEME 29.08.2024 11:27

Nefes 38.bölümde Nevin'in ölümü Süheyb'i derinden etkilemiştir. Yaşadığı evde huzur bulamayan Süheyb, Avrupa'ya gitme kararı alır. Öte yandan Ujala'ya görücü çıkar ancak Ujala, kayınvalidesi olmak isteyen kişiye teşekkürlerini sunarak artık evlenmek istemediğini dile getirir. Feyza ise eline ulaşan boşanma haberiyle gözyaşlarına boğulur. Süheyb, Zarbab ve ailesi sarsıcı olaylar yaşarken Ujala ve Kiran'ı neler bekliyor?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Salim Güran'ın eşi: Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi - 14 Eylül günün gazete manşetleri
Başkan Erdoğan imzaladı: Kritik atamalar Resmi Gazete'de!