Nasip 14.bölüm fragmanında Mahi ve Ferhat'ın hikayesi yeniden mi başlıyor?

Nasip 14.bölüm fragmanında Mahi, Ferhat'ın hayatta olduğunu kendi gözleriyle görür. Ferhat ise Mahi'ye olanları anlamaya çalışır. Tekrar yataklara düşen Mahi, Ferhat'ın ahından kurtulabilecek mi?

GİRİŞ 30.08.2024 16:02 GÜNCELLEME 30.08.2024 16:02

Nasip 14.bölümde öldü sandığı Ferhat'ı canlı kanlı karşısında gören Mahi, büyük bir şok yaşar. Kayınvalidesi, yataklara düşen Mahi'yi dergaha götürür ve dua ister. Ferhat ise Mahi'ye olanları anlamaya çalışıyordur. Mahi, Ferhat'ın bedduasının bedelini mi ödüyor?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan TB3 SİHA müjdesi!
Baba Arif Güran: 'Nevzat Bahtiyar'ın kızımı 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorum'