Kanal 7 programı Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, turizmin gözbebeği Muğla'da!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta; kültürel motifleri, doğal güzellikleri ve yöresel lezzetleriyle Muğla'dan ekran karşısına çıkıyor.

GİRİŞ 30.08.2024 16:16 GÜNCELLEME 30.08.2024 16:16

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta; yemyeşil ormanları, masmavi deniziyle müthiş bir manzara ortaya koyan Muğla'da izleyicisiyle buluşuyor.

Kunak ilk olarak, bahçede organik domates, börülce ve biberle odun ateşinde yemek yapan teyze ile bir araya geldi. Bir yandan türküler söylendi, bir yandan yemekler yapıldı. Daha sonra Kunak, Muğla'nın meşhur harmandalı zeybeğini oynayan iki genci ekranlara taşıdı.

Enerjisiyle neşe saçan yaşlı çiftin tanışma hikayesini dinleyen Kunak, bu hikayeden çok etkilendi. Yaşlı çift bir yandan türkü söyledi bir yandan doğal turşu kurdu. Son olarak teyzenin Kanal y'ye özel verdiği mesaj ise yüzleri güldürdü.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den müthiş hamle! Tonu 500 dolardan 35 bin dolara çıkacak
Hazine ve Maliye Bakanlığı IBAN'la ticarete geçit vermedi